Twa Fjilden

Een ondernemende, gezonde, vreedzame school. Dat zijn de drie peilers van de Twa Fjilden. Wij gaan uit van het ondernemende in een kind. Het willen onderzoeken en ontdekken, samen met anderen in en om de school. We leren de kinderen zelf verantwoordelijkheid te nemen en zorg te dragen voor een prettige leefomgeving in de school en daarbuiten. Daarbij zijn we er van overtuigd dat een goede fysieke en mentale gezondheid de basis vormt voor plezier in het leven en leren.

Gezonde school

En goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algem [..]

Virtuele tour

Gezonde school

En goede fysieke en mentale gezondheid is de basis voor de schoolprestaties en het welbevinden van een kind in het algemeen. Als school vinden wij het belangrijk om hier actief een bijdrage aan te leveren en kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl.

Onze school

Nieuws

Twa Fjilden & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden