Ouderportaal

Wij vinden het belangrijk om op een duidelijke, veilige en eenvoudige manier te communiceren met ouders. In de driehoek kind, ouders, leerkracht kunnen we immers gezamenlijk het meeste bereiken voor de kinderen. 

Een goede communicatie is daarbij onmisbaar
Vandaar dat wij op school werken met het ouderportaal MijnSchool, een online applicatie waarop ouders, met hun eigen e-mailadres en wachtwoord, kunnen inloggen om de nieuwsberichten van school te lezen en gegevens van hun kinderen te kunnen bekijken. Het gaat hier om door school geselecteerde gegevens uit ons administratiesysteem.

Binnen het ouderportaal vindt de meeste communicatie plaats vanuit school met de ouders/verzorgers. Een aantal keren per week ontvangt u via uw e-mailadres een bericht wanneer er nieuws is geplaatst, dat betrekking heeft op de groep van uw kind of algemeen nieuws van de school. 

Via het ouderportaal Mijn School communiceren wij over onder andere activiteiten (agenda), nieuws uit de groep of van school, klassenlijsten van de groep en foto's van activiteiten. Daarnaast kunnen wij spoedberichten versturen en kunnen ouders via het ouderportaal belangrijke documenten downloaden, zich inschrijven voor periodieke gesprekken en rechstreeks via mail met de leerkracht communiceren.

U krijgt na inschrijving van uw kind(eren) meer informatie en inloggegevens voor het ouderportaal. Via de link op de beginpagina van deze website kunt u dan eenvoudig inloggen. U kunt ook gebruik maken van de Mijn School app. 

Heeft u vragen over het ouderportaal? Neemt u dan contact met ons op.