Aanmelden leerling

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke kennismaking. Zo krijgen wij een eerste indruk van de wensen en behoeften van uw kind(eren), en kunt u samen de sfeer op onze school proeven. Meestal ontstaan in zo'n gesprek ook concrete vragen over onze school of het onderwijs dat wij geven. Wij geven uiteraard graag antwoord op al uw vragen.

Na een persoonlijke kennismaking en rondleiding hopen wij dat u vol overtuiging kiest voor onze school. Wilt u uw kind(eren) aanmelden bij onze school, dan vult u een digitaal aanmeldformulier in. De link naar dit formulier krijgt u van de directeur. Uiterlijk zes weken na aanmelding ontvangt u van de school een schriftelijk besluit. Meer informatie over aanmelden en inschrijven vindt u in onze schoolgids.

Broertje/zusje aanmelden
Zit(ten) uw kind(eren) al bij ons op school en wilt u een broertje of zusje aanmelden? Klik dan ook op de knop onderaan deze pagina en vul het formulier in. Bij opmerkingen geeft u aan dat u graag een link naar het digitale aanmeldformulier wilt ontvangen. De directeur stuurt u dan de link.