Tiny Forest 'Het Brede Woud'

We hebben een Tiny Forest bij de Brede School Joure Zuid! Maak kennis met 'Het Brede Woud'!

Alle kinderen van Skik kinderopvang, CBS EA Borgerschool en OBS Twa Fjilden hebben vandaag de handen uit de mouwen gestoken om 600 boompjes te planten in het Brede Woud. Om 11:00 uur was de officiële opening en onthulling van het naambord met alle groepen 5/6 leerlingen, de rangers. En om 15:00 uur was opnieuw een onthulling van het naambord met de wethouder van gemeente de Fryske Marren tijdens het planten van de laatste boompjes door de BSO kinderen van Skik.

Maar niet alleen de kinderen hebben geholpen, ook alle betrokken partijen waren erbij. IVN natuureducatie, sponsor Volker Wessels en Earthwatch. Alles onder het genot van een heerlijk taartje, een kop koffie of thee, een appel en een heerlijk zonnetje dat wel speciaal voor ons allen leek te schijnen vandaag. We hadden geen beter weer kunnen wensen en het bos staat er prachtig bij om de komende jaren uit te groeien tot een volwaardig educatief bos.

Samen maken we Nederland een stukje wilder!

#ivnnatuureducatie #volkerwessels #earthwatch #eaborgerschool #obstwafjilden #skikkinderopvang #bredeschooljourezuid #tinyforest #hetbredewoud